Search
Close this search box.

Parking servis prošlu godinu završio pozitivno

Parking servis doo u Bijelom Polju prošle izvještajne godine postigao je značajne uspjehe u unapređenju i optimizaciji usluga parkiranja. Izvršni direktor Ismar Ćorović saopštio je za Pobjedu, da je epilog svega smanjen dug za 43.072 eura.

Izvještaj će,kako je kazao biti predstavljen na 21 zasijedanju SO koje je zakazano za 28.jun.

Foto: Beća Čoković

Ćorović je naveo da je navedeni dobitak planiran za smanjenje obaveza prema državi,u smislu duga za porez i doprinose.

Cilj je,dalje stabilizovanje finansijske pozicije preduzeća i osiguranje njegovog održivog razvoja – istakao je Ćorović.

Apostrofirao je da ovakav korak odražava strategiju odgovornog upravljanjja i dugoročnu viziju usmjerenosti na održivost.

U proteklom periodu smo se susretali sa izazovima ,ukljućujući potrebu za proširenjem kapaciteta parkirališta i unapredjenjem tehnoloških rješenja.Uprkos izazovima ,naš menadžment je pokazao izuzetnu posvećenost i sposobnost da ih prevazidje ,čime je osigurano da Parking servis i dalje pruža visokokvalitetne usluge našim korisnicima.U budućem periodu fokusirani smo na kontinuirano poboljšanje usluga proširivanje kapaciteta i tehnološke inovacije.Istovremeno održavamo stabilnu finansijsku strukturu – precizirao je Ćorović.

Instalirane smart rampe u gradskoj garaži

Direktor Ćorović je naveo da planiraju nastavak ulaganja u održive prakse koje doprinose boljem kvalitetu života u Bijelom Polju.

 Parking servis instalirao je nove smart rampe u gradskoj garaži. Ima za cilj poboljšanje pristupačnosti i sigurnosti za sve korisnike parking garaže.Smart rampe su opremljene naprednim tehnologijama koje omogućavajju lakše i sigurnijje korišćenje.One uključuju senzore za prepoznavanje vozila automatsko podizanje i spuštanje,kao i interaciju sa aplikacijama za pametne telefone,što će vozačima omogućiti jednostavniji ulaz i izlaz iz garaže – kazao je Ćorović.

Naveo je,da su trenutno angažovani na obiljježavanju hirizontalne i vertikalne gradske signalizacije te postavljanju ležećih policajaca odnosno usporivača brze vožnje na najprometnijim saobraćajnicama

Ova inicijativa, kako je naveo, predstavlja značajan korak ka modernizaciji radske infrastrukture i povećanju eikasnosti u korišćenju javnih prostora.

Izvor: Pobjeda

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor