Search
Close this search box.

Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade Crne Gore

Na današnjoj sjednici Vlade konstatovan je prestanak mandata direktoru Uprave za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu (UIKS) Milanu Tomiću, a za vršioca dužnosti direktora ove ustanove imenovan je Rade Vojvodić.

Foto: Vlada Crne Gore

Za državnog sekretara u Ministarstvu kulture i medija imenovan je Vatroslav Belan, a istu funkciju će u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava obavljati Astrid Hodža.

Za državnog sekretara u Ministarstvu finansija imenovan je Agron Ibrahimi, u Ministarstvu javne uprave Dragiša Janjušević i ministarstvu odbrane Krsto Perović.

Na čelu Koordinacionog tima za zaštitu i spašavanje će biti premijer Dritan Abazović, zamjenik je ministar MUP Filip Adžić.

Za zamjenika zaštitnika imovinsko-pravnih poslova Crne Gore imenovan je Aleksandar Veljović, a za savjetnicu potpredsjednika Vlade za politički sistem i unutrašnju politiku Ana Rašović.

Imenovana ja komisija za sprovođenje postupka po javnom konkursu za imenovanje glavnog revizora revizorskog tijela u čijem su sastavu Ana Raičević, Mila Kasalica i Miloš Medenica.

Za savjetnike potpredsjednika Vlade za regionalni razvoj imenovani su Emina Mujević Kara i Izet Ćorović.

Za glavnog meteorološkog inspektora u Upravi za inspekcijske poslove imenovan je Sreten Tošić, glavnog inapektor za vode Miodrag Radulović, a za glavnu ekološku inspektorku u UIP imenovana je Veselinka Zarubica.

izvor: Portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor