Otvorena jedinica Hitne pomoći

Za bolju zdrastvenu zaštitu stanovništva u Petnjici

Na ovaj način, ispunjavamo jedan od osnovnih životnih uslova, a to je da svaki građanin Crne Gore ima dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu – kazao je Suad Numanović

PETNjICA – Uz prigodnu svečanost juče je u Petnjici otvarena jedinica za Hitnu medicinsku pomoć. Tom prilikom direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Suad Numanović kazao je da će građani Petnjice u narednom periodu svakog dana imati zdravstvenu zaštitu u trajanju od 24 časa.

-Na ovaj način, ispunjavamo jedan od osnovnih životnih uslova, a to je da svaki građanin Crne Gore ima dostupnu i kvalitetnu zdravstvenu zaštitu – kazao je Numanović.

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Veljo Čađenović naglasio je da je u proteklih mjesec dana, uloženo dosta truda i napora kako bi i Petnjica dobila jedinicu Hitne medicinske pomoći.

-Uvjerili smo se da objekat ispunjava sve uslove da građani Petnjice imaju efikasniju zdravstvenu zaštitu, kako ne bi za obične intervencije morali da idu do Berana – naveo je Čađenović.

Riječi zahvalnosti uputio je predsjednik opštine Petnjica Samir Agović, ističući da je ovo veliki dan za stanovnike Bihora i sve one koji misle dobro ovom području.

-Želim da se zahvalim svima koji su radili na pripremi objekta, kao i onima koji su pružili logističku podrku kako bi, onako kako je i obećano, dobili jedinicu koja će stajati na usluzi našim sugrađanima, a sve u cilju da se na što jednostavniji način pruži Hitna medicinska pomoć – naglasio je Adrović.

D.J.


NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor