Search
Close this search box.

Osumnječen da je pokrao stvari iz kafane u Odžaku i alat iz komšijine šupe

Policijski službenici CB Pljevlja su dana 11.02.2021. godine Osnovnom državnom tužiocu u Pljevljima podnijeli dva posebna  izvještaja kao dopune dvije krivične prijave protiv jednog lica, zbog počinjena dva krivična djela Teška krađa iz čl.240 KZ, izvršena tokom januara 2021.godine na području sela Odžak, opština Pljevlja, a radi se o M.J. (1995) iz Pljevalja nastanjen u Potpeću.

Osumnjičeni je prema navodima Centra bezbjednosti Pljevlja, u noći između 24. i 25. januara ove godine izvršio krivično djelo na štetu SUR „Rodna Gruda“ koja se nalazi u selu Odžak, vl. P.Ž iz ovog sela,

Na način što je upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage otvorio vrata ovog ugostiteljskog objekta, ušao u unutrašnjost istog i otuđio dva televizora, laptop, dva andriod mobilna telefona marke „Samsung“ i 350 eura čime je pričinio štetu oštećenom u iznosu od 1100,00 eura, navodi se u saopštenju. Osumnjičeni je 30. januara prema navodima policije izvršio još jedno krivično djelo Teška krađa iz čl.240 KZ na štetu T.I, u selu Potpeće.

On je došao do vikend kuće oštećenog i upotrebom podesnog sredstva i fizičke snage odvalio katanac sa pomoćnog objekta – šupe, koja je sastavni dio kuće, nakon čega ulazi u unutrašnjost objekta i otuđuje više komada električnog i drugog alata. Lice je lišeno slobode i uz poseban izvještaj, kao dopunu krivične prijave, dana 11.02.2021.godine predato na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužiocu u Pljevljima, koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 72 sata, kaže se na kraju saopštenja.      

Izvor: PvPortal

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor