Oduzeto oko 1,4 kg amfetamina, uhapšena jedna osoba

U Podgorici je uhapšen A.J. (27) iz Pljevalja, kod kojeg je pronađen spid i novac, za koji se sumnja da je stečen uličnom prodajom ove droge.

„Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga slobode je lišen A.J. (27) iz Pljevalja i on je jutros uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Postupajući na osnovu saznanja da će osumnjičeni iz Pljevalja u Podgoricu donijeti određenu količinu sintetičke droge radi stavljanja u dalji promet na području Glavnog grada, podgorička policija je u naselju Zabjelo zaustavila vozilo kojim je upravljao A.J. i izvršila kontrolu lica i vozila“, saopšteno je iz Uprave policije.

U vozilu je policija je pronaša i oduzela oko 600 grama sintetičke droge amfetamin, 1.170 eura i dva mobilna telefona.

„Takođe, na osnovu naredbe suda izvršen je i pretres prostorija koje A.J. koristi i tom prilikom je pronađeno i oduzeto još oko 800 grama amfetamina. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je osumnjičeni u dužem vremenskom periodu nabavljao sintetičku drogu, vršio mjerenje i prepakivanje a potom je stavljao u ulični promet“, navodi se.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor