Search
Close this search box.

Održan sastanak Balkanske odbojkaške asocijacije, Crnu Goru predstavljao Cvetko Pajković

U subotu je u Istanbulu održan sastanak predstavnika Balkanske odbojkaške asocijacije (BVA) na kojem se razgovaralo o novim projektima

Odbojkaški savez Crne Gore predstavljao je Cvetko Pajković, predsjednik OSCG.

Sastanak je održan na poziv predsjednika Balkanske odbojkaške Asocijacije (BVA) i Odbojkaškog saveza Turske (TVF) Mehmeta Akifa Ustundaga i generalnog sekretara Balkanske odbojkaške Asocijacije Nilufer Šimonski, uz prisustvo predsjednika CEV-a Aleksandra Boričića, potpredsjednika CEV-a Renata Arena, kao i predstavnika Balkanskih odbojkaških federacija iz Crne Gore, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Moldavije, Sjeverne Makedonije, Rumunije, Srbije i Turske.

Mehmet Akif Ustundag predstavio je gostima organizacione aktivnosti Odbojkaške federacije Turske, dok je Nilufer  Šimonski upoznala predstavnike CEV i BVA o projektu Erazmus.

Na sastanku je razgovarano o budućim aktivnostima BVA sa posebnim osvrtom na takmičenja u pionirskoj, kadetskoj i juniorskoj konkurenciji.

– BVA je pokrenuo niz novih inicijativa na Generalnoj skupštini koja je održana ove godine. Za odbojku i njen razvoj veoma je važno da nastavimo široku razmjenu ideja i komunikaciju. Želio bih da se zahvalim BVA i predsjedniku Odbojkaškog saveza Turske Mehmetu Akifu Ustundagu na njegovom divnom gostoprimstvu i velikom doprinosu koji je dao razvoju odbojke. Želimo da nastavimo ovaj pozitivan trend i u budućnosti – kazao je Aleksandar Boričić, predsjednik CEV-a.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor