Novi postupak protiv trojice Kolašinaca: Optuženi za nasilničko ponašanje

U prethodnom postupku trojica Kolašinaca su bili osuđeni na po osam mjeseci zatvoraU Višem sudu u Bijelom Polju juče je počelo suđenje u ponovljenom postupku Kolašincima Slavku Keljanoviću i Radošu Bogdanu Vukićeviću, koji se terete za krivično djelo nasilničko ponašanje. Okrivljeni su pred sudijom Ivanom Adamovićem ponovili da nijesu krivi i nijesu priznali djelo, dok je oštećeni V.A. kazao da nije siguran da li ga je napao neko od okrivljenih.

– Bio je mrak, nijesam siguran da su to bili oni – saopštio je V.A.

U prethodnom postupku trojica Kolašinaca su bili osuđeni na po osam mjeseci zatvora. Nakon toga je uslijedilo suđenje u bjelopoljskom Višem sudu, gdje je S.K. osuđen na šest mjeseci, a R.V. na četiri mjeseca, dok je B.V. bio oslobođen optužbe. Vrhovni sud je ukinuo presude i predmet vratio na ponovno suđenje.

Prema optužnici, napad se desio 28. avgusta prošle godine oko 23 sata.

– Tri nepoznate osobe pretukle su trans muškarca na teritoriji opštine Kolašin. Napadači su kucali na vrata porodične kuće trans muškarca i kada je otvorio, silom su ga izvukli ispred. Tom prilikom su ga izudarali i izvršili nasilničko ponašanje. Tu je pretučen, vrijeđan i ponižavan dok nije izgubio svijest – piše u optužnici.

Izvor:DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor