Search
Close this search box.

Netačno da je bilo dojave o bombi u zgradi predsjednika Crne Gore

Na mail kabineta Predsjednika Crne Gore nije upućena dojava o mogućoj eksplozivnoj napravi u zgradi Predsjednika Crne Gore, saopšteno je iz Kabineta predsjednika države.


CdM je ranije objavio informaciju da je pored više škola, vrtića i zgrada opština i na mail adresu Kabineta predsjednika stigla dojava o postavljenoj bombi.

Iz Kabineta navide sa aktivnosti u Službi Predsjednika obavljaju uobičajeno.

“Za dalje informacije po ovom pitanju, nadležna je Uprava policije”, zaključuju u Kabinetu predsjednika.

Ranije danas, predsjednik Crne Gore Milo Đukanović pozvao je nadležne državne organe da hitno reaguju povodom najnovijih dojava o podmetanju eksplozivnih naprava u obrazovnim i drugim ustanovama.

Đukanović: “Bezbjednost djece, kao najranjivije kategorije društva, i svih građana, mora biti apsolutni prioritet države i svakog pojedinca. Ne smijemo dozvoliti da najvažniji proces jednog društva kakvo je obrazovanje, već suočen sa problemima u funkcionisanju i udarom pandemije, trpi zbog onih koji namjeravaju izazivati vanredne situacije i destabilizovati državu uoči izbora nove vlade, na pragu turističke sezone. Zbog toga još jednom pozivam na hitno postupanje u rasvjetljavanju ovih nemilih situacija i pronalaska nalogodavaca, organizatora i izvršilaca ovih nedjela”, naveo je na Tviteru.

Podsjećamo, škole i pojedine opštine širom Crne Gore dobile su danas mail prijeteće sadržine: “Na teritoriji škole podmetnuto mnogo bombi. Uvijek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti. Doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Cio grad će krvariti”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor