Search
Close this search box.

Napala starca i oduzela mu 370 eura i mobilni telefon

Dana 22.01.2021.godine oko 17:40h. G.V. (1962) je obavijestio je dežurnu službu CB Pljevlja da mu je u Omladinskoj ulici na kućna vrata došao komšija Đ.R (1938) sa tragovima krvi na sebi, govoreći nerazgovjetno, ali da je uspio da shvati da ga je neko fizički napao i opljačkao, te da je pozvao hitnu medicinsku pomoć.

Foto: Policijski službenici

Odmah po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na mjesto događaja i isto obezbjedili do dolaska ekipe za vršenje uviđaja. Lice je od strane hitne službe Pljevlja preveženo u MC Pljevlja na dalje liječenje. Od Đ.R (1938) je u prostorijama MC Pljevlja prikupljeno obavještenje i došlo se do saznanja da ge ja u njegovom stanu koji se nalazi u Omladinskoj ulici fizički napala NN ženska osoba, nanijela mu povrede i tom prilikom mu otuđila 370,00 eura, kao i mobilni telefon nepoznate marke.

O događaju je upoznat ODT u Pljevljima kao i Viši državni tužilac u Bijelom Polju koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu Razbojništvo iz čl.242 KZ. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika CB Pljevlja u prisustvu ODT Pljevlja Bajčeta Nataše.

Radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, policijski službenici su došli do saznanja da je izvršilac lice P.R. (1989) iz Pljevalja, nakon čega je ista pronađena u ulici Breznička u Pljevljima i oko 22,30h lišena slobode i u zakonskom roku će biti sprovedena Višem državnom tužiocu u Bijelom Polje na dalju nadležnost.

Izvor: PvPortal.me

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor