Search
Close this search box.

Nadležne službe reagovale: Selimovići vraćeni za Bijelo Polje

Na inicijativu našeg sugrađanina koji želi da ostane anoniman, večeras su u neposrednoj blizini OŠ “Stefan Mitrov Ljubiša”, došli predstavnici Centra za socijalni rad, ekipa Komunalne policije kao i službenici CB Budva, kako bi intervenisali povodom zbrinjavanja porodice Selimović.

Foto: Dio porodice Selimović

O petočlanoj porodici Selimović, koja je već nekoliko dana na više lokacija u Budvi spavala na otvorenom, naš portal je pisao kada je Komunalna policija i inspekcija reagovala po prijavi da je na zemljanoj površini kod stadiona Lugovi zapaljena vatra, koju su Selimovići zapalili kako bi se zgrijali.

Nakon toga, prema nezvaničnim informacijama sugrađana i očevidaca, Selimovići su se selili sa jednog na drugo mjesto, a na kraju privremeni boravak našli uz prolaze Osnovne škole koji su dovoljno ograđeni kako bi ih zaštitili od vjetra i moguće kiše. Kako nadalje saznajemo, po prijavi su Selimovići bili protjerani sa tog mjesta na obližnje livade.

Savjesni sugrađanin koji ih je danas primjetio, kontaktirao je nadležne Službe kako bi se ovoj porodici sa troje maloljetne djece pomoglo

Foto: porodica Selimović

Ekipa portala RTV Budva bila je na licu mjesta i zabilježila dio događaja.

Službenice Centra za socijalni rad su obavile razgovor sa starijim Selimovićima koji su kazali da u Bijelom Polju imaju problema sa određenim ljudima, kao i da su prisiljeni da gledaju kako su njihova djeca maltretirana. Rekli su i da im se nalaže da odlaze da prose da bi pojedinci iz njihove porodice imali, između ostalog, i za narkotike.

Kartu su kupile službenice Centra za socijalni rad i porodica Selimović je večeras krenula za Bijelo Polje,a tamo će ih čekati predstavnici Centra za socijalni rad Bijelo Polje kao i predstavnici CB Bijelo Polje .

Foto: Selimovići na autobuskoj stanici

Izvor: Portal RTV Budva

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor