Na putevima izražena poledica, savjetuje se oprezna vožnja

Uslijed niskih temperatura u sjevernim i centralnim predjelima izražena je poledica posebno na dionicama preko planinskih prevoja, na mostovima i prilazima tunelima. Na putevima na jugu saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Mogući su nailasci na sitnije odrone a neophodna je pažljivija vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Grab-Brajkovac i Pavino Polje-Draškovina, dok će od 9 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostati  Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi i Vergaševići, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je 21 sugrađanin, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu intervenisali na terenu.

Prijepodne sunčani intervali, zatim postepeno naoblačenje, a krajem dana i tokom noći mjestimično slabe padavine. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 12 stepeni.

Izvor: Radio Bijelo Polje

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor