Search
Close this search box.

Muž optužen zbog silovanja supruge: Prijetio da će je ubiti i da više neće vidjeti djecu

Kako je navedeno optužnicom, oštećena je jedne prilike uspjela da pobjegne iz kuće, a okrivljeni joj zaprijetio da će biti gotova i da će je živu tući dok ne umre

Protiv J. LJ. potvrđena je optužnica kojom se tereti za krivično djelo silovanje i nasilje u porodici.

Prema navodima optužnice, on je u novembru mjesecu 2021.godine,  više puta prinudio suprugu, na obljubu, upotrebom sile i prijetnjom.

– … U  cilju zadovoljenja svog seksualnog nagona, uz upotrebu sile i prijetnje da će je ubiti, prinudio oštećenu da sa njim ima odnos, a što je ona odbijala. Zamahnuo je stisnutom šakom u pravcu njene glave, koji udarac je oštećena uspjela da izbjegne, nakon čega joj je uz prijetnju da će je ubiti naredio da dođe u sobu kod njega kad djeca zaspu… Zadao joj je više udaraca u predjelu glave šakama, usljed čega je oštećena počela da vrišti, a okrivljeni je uhvatio objema rukama za vrat i počeo da je davi, a zatim joj jednu ruku stavio preko usta i stiskao je, grebao je po licu. Potom joj zadao još par udaraca u predjelu glave od kojih udaraca je pala sa kreveta, da bi joj zatim dok se nalazila na podu zadao još dva udarca, cijelo vrijeme prijeteći da će je ubiti i da više neće vidjeti djecu- dio je navoda optužnice.

Kako je navedeno optužnicom, oštećena je jedne prilike  uspjela da pobjegne iz kuće, a okrivljeni joj zaprijetio da će je ubiti, da više neće vidjeti djecu, da će biti gotova i da će je živu tući dok ne umre.

IZVOR:DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor