Mladi NVO ,,Naša akcija“: Pokaži humanost i doniraj za Jovana

Jovan Dašić, šestogodišnjak iz Plava, boluje od leukocefalopatije, progresivne bolesti koja napada bijelu moždanu masu.

Mladi NVO Naša akcija na čelu sa Janom Raicević, organizovali su humanitarno veče za šestogodišnjeg Jovana Dasića. Za lječenje ove bolesti malom Jovanu je potrebna detaljna analiza i terapije u Holandiji. Na taj put on i njegovi roditelji kreću na kraju mjeseca. Potrebna su im sredstva i tako je i ovo humanitarno veče doprinjelo u tom smjeru, sa sakupljenim 682 Eura u donacijama. Veče se sastojalo od plesova i pjevanja mladih NVO ,,Naša akcija“, zatim faceart, spreyart, tvister i prodaje suvenira.

Zahvalnicu dugujemo firmi PG sound, koja nam je izašla u susret sa ozvučenjem, kao i plesnoj školi Buena vista, koja je oduševila publiku sa tangom i salsom., i na kraju Opštini Podgorica koja je dala dozvole i struju za ovaj dogadjaj.

Akcija prikupljanja sredstava se nastavlja sa našim prijateljima i partnerima iz Kotora – Kotorskim festivalom pozorišta za djecu i Kulturnim centrom Nikola Djurković, koji su postavili donatorske kutije, a i preko racuna 535-1900-1000-128-5092.

Hvala svima koji su prisustvovali, donirali i aktivirali se za ovu plemenitu akciju, kazali su, organizatori ovog dogadjaja, Mladi NVO ,,Naša akcija“.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor