Search
Close this search box.

Milo Božović podnio ostavku na funkciju poslanika

Obavještavam zainteresovanu javnost u Crnoj Gori a posebno glasače pobjedničke izborne koalicije “Za budućnost Crne Gore” sa čije sam liste avgusta 2020. godine izabran za poslanika u Skupštini, da podnosim ostavku na ovu funkciju, saopštio je poslanik Nove srpske demokratije Milo Božović.

S obzirom na to da sam, kako kaže, prihvatio da budem nosilac liste na predstojećim izborima u Budvi, a kako po slovu Ustava i zakona ista osoba ne može istovremeno obavljati funkciju poslanika i funkciju predsjednika opštine, na ovaj način, istakao je Božović, želim da stavim do znanja da u pogledu ishoda rezultata budvanskih izbora ne ostavljam prostora ni za najmanju sumnju u izbornu pobjedu.

„Poznato mi je, da je običajena praksa da poslanik podnosi ostavku tek nakon rezultata izbora odnosno u zavisnosti od istih ali sa tim u vezi nemam ni najmanju dilemu i ne želim da zadržavam “rezervnu poziciju”. U ogromnu podršku građana i građanki Budve kao i u pobjedu liste koju predvodim nedvosmisleno vjerujem“, podvukao je Božović.

Dodaje da i na ovaj način, taj realni, izborni optimizam želi upečatljivo da potvrdim.

„To je i u skladu sa rezonima kojima se vodim – i kroz život i kroz politiku. Nema kalkulacija, nema čekanja. Kampanja za lokalne izbore u Budvi je počela a ovim činom dobiće dodatno motivaciono ubrzanje. Uspjeli smo 2016. da oslobodimo grad od korupcije, uspjeli smo 2020. godine da odbranimo grad od represije i puča, vrijeme je da uspostavimo političku stabilnost u Budvi i time omogućimo uslove za njen ubrzani razvoj i napredak. Rasploženje i uvjerenje za tako nešto je veliko a u prilog tome je i moja ostavka na funkciju poslanika. Pobjeda ili ništa“, zaključio je Božović.

izvor: portal Analitika

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor