Medojević: Đukanović je napisao oproštajno pismo, kao njegov idol kralj Nikola pobjeći će iz zemlje sa opljačkanim blagom

Đukanović je svjestan da DPS nestaje i ekstremizmom pokušava da podigne sebi cijenu kod stranih mentora i obezbijedi imunitet od krivičnog gonjenja. Spreman je da proda sve svoje saradnike u kriminalu i švercu, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević gostujući na TV Hepi.

„Đukanović je napisao oproštajno pismo, svjestan da njegova politika ekstremizma, jezika mržnje, ksenofobije i satanizma ima sve manju podršku normalnih i umjerenih birača DPS.  Niko Đukanovića ne podržava besplatno. Čim je prestao da plaća ostao je bez podrške birača“, dodao je Medojević.

Kako je ocijenio, „izazivanjem vanrednih izbora Đukanović pokušava da spasi makar malo autoriteta kod svojih najekstremnijih vojnika, koji ne mogu da shvate da ga je Abazović prevario i slagao“.

„Zna da je na izborima i konačan politički kraj DPS-a i njega i sprema alibi da je on bio tu, ali da su ga izdali birači i “suverenisti” i sprema svoj odlazak iz zemlje. Pare su već vani, brat mu je u Švajcarskoj, sestra u Beogradu. Kao i njegov idol kralj Nikola, pobjeći će iz zemlje sa opljačkanim blagom“, zaključio je Medojević.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor