Maloljetnik će krivično odgovarati za razbojništvo u pokušaju

Nakon identifikacije maloljetnika od njega su prikupljena obavještenja, a po nalogu tužioca protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušajuPolicija u Tivtu predala je tužilaštvu krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica koje se tereti za razbojništvo u pokušaju.

-Službenici Odjeljenja bezbjednost Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili krivično djelo razbojništvo u pokušaju koje je izvršeno u novembru 2022. godine i nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu.Sumnja se da je maloljetno lice starosti 17 godina, 2. novembar 2022. godine, u jutranjim časovima maskirano ušlo u prostorije maloprodajnog objekta i uz prijetnju nožem od radnice zahtijevalo da mu preda novac, kojom prilikom ga je ona odgurnula i zvala pomoć, nakon čega se lice udaljilo- saopšteno je iz Uptave policije.

Nakon identifikacije maloljetnika od njega su prikupljena obavještenja, a po nalogu tužioca protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju.

Izvor:DAN

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor