Search
Close this search box.

Isekli stabla, uništili park prirode i pobegli u drugu državu

Portal sjevercg je danas od komunalnih policajaca opštine Bijelo Polje koji su željeli da ostanu anonimni, dobio informacije, povodom uništavanja parka prirode u mjestu koje se nalazi izmedju Rasova i Strojtanice, da su počinioci pobjegli u drugu državu.

Danas je predsjednik Opštine Bijelo Polje u izjavi za list dan kazao, da su se radovi u ovom dijelu obavljali pod paltornatom Uprave Javnih radova i da je izvodila firma Eurozoks.

Smolović obećava, da će stablo koje se nalazilo u parku prirode vratiti u prvobitno stanje, iako još nije jasno kako će to stablo vratiti u prvobitno stanje. Takodje se poziva na nekakve dozvole, iako još niko nije vidio ni jednu dozvolu.

Sada je opštini Bijelo Polju i njenoj Komunalnoj policiji izbio novi problem ne mogu da uhvate počinioce jer su radnici te firme, koji su izvodili te radove i koju je angažovala Uprava Javnih radova, pobegli u drugu državu, zbog čega i ko ih je pustio da pobegnu niko ne zna.

Postavlja se pitanje da li se to nekom od angažovanih povezanih firmi žuri, da prije dolaska nove Vlade i novih ljudi, zgrabi još novca, rušeći sve pred sobom i vršeći zločin nad prirodom, pri tom uništavajući i obale rijeke.

Ono što je sigurno mnogo novca je u opticaju koji je odvojen za investicije na sjeveru i ko će do nove Vlade da ga što više zgrabi.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor