Search
Close this search box.

Hitnu pomoć tražilo 60 sugrađana

Foto: Radio Bijelo Polje

Hitnu pomoć tražilo 60 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 55 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je  jedna beba.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 08:30 i od 16 do 17 sati biti Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Struju od 10 do 16 sati neće imati Barice, Vergaševići, Bijeli Potok, Pavino Polje, Potkrajci, Brestovik, Crhalj, Ivanje, Korita, Lazovići, Čokrlije, Bijeli Potok, Grab, Kovren, Gorice, Bliškova i Stožer, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

U višim planinskim predjelima i preko prevoja moguća je pojava poledice, a na ostalim putevima saobraća se po suvim kolovozima. Magla smanjuje vidljivost mjestimično po kotlinama u sjevernim predjelima. Neophodna je oprezna vožnja prilagodjena uslovima i stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.Saobraćaj je umjerenog intenziteta

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, uz povremeno slabu do umjerenu oblačnost. Na sjeveru, prijepodne po kotlinama magla i sumaglica ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha biće od -7 do 7, najviša dnevna 4 do 16 stepeni.

Izvor: Radio Bijelo Polje

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor