Search
Close this search box.

Funkcioneri bjelopoljske opštine donirali po pola plate

Lokalni funkcioneri zaposleni u Opštini Bijelo Polje, kao i u javnim ustanovama i preduzećima čiji je osnivač Opština, na predlog predsjednika Petra Smolovića uplatili su po pola svoje plate Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti, saopšteno je danas iz bjelopoljske uprave.

“Posebno želimo da izrazimo podršku i veliku zahvalnost našim zdravstvenim radnicima, kao i pripadnicima Uprave policije, Vojske Crne Gore i svih ostalih službi na državnom i lokalnom nivou, koji sebe nesebično daju u zaštiti zdravlja i bezbjednosti naših građana”, stoji u zajedničkom saopštenju 39 lokalnih funkcionera iz Bijelog Polja, koji su donirali 21.287 eura.

Zaposleni u Opštini Bijelo Polje su danas primili platu, a Smolović je kazao da i pored teških uslova u kojima se naša država nalazi, svi sistemi lokalne samouprave funkcionišu. Potvrda toga je, kako je istakao, i redovnost isplate zarada.

Opština je pozvala i sve zaposlene da ukoliko žele, dobrovoljno i shodno svojim mogućnostima, pruže pomoć i uplate dio novca od svojih zarada.

Izvor:CDM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor