Search
Close this search box.

Festival Mtel City Groove počinje sjutra

Sedmi festival Mtel-City Groove počinje u petak 1. jula na sportskim terenima Bemax arene.

City Groove
City Groove

I ove godine festival će imati tri konceptualno različite večeri, a otvara ga bend Milky Waves u 21 sat. Nakon njih, članovi crnogorske grupe Grimm čiji je nastup planiran od 22 sata. Ljubitelji hip hopa od 23 sata imaće priliku da se podsjete starih hitova popularnog bosanskohercegovačkog repera Eda Maajke, ali i da čuju kako uživo zvuče neke od numera sa nedavno objavljenog albuma “Moćno”.

Prvo veče zatvoriće Kiril Džajkovski koji je najavio najluđu žurku u glavnom gradu Crne Gore.

Zbog podrške Glavnog grada ulaz će prvog dana festivala biti besplatan.

Drugo veče od 21 sat otvara hrvatska pjevačica Nela. Sat kasnije na binu izlazi Angelina, dok se nastup Sare Jo očekuje oko 23 sata. Posljednja u nizu nastupiće Senidah čiji nastup počinje u ponoć.

Posljednjeg dana festivala veče će otvoriti hrvatska kantautorka Lu Jakalić. Prvo inostrano ime stupa na scenu City Groove festival od 22 sata. U pitanju je australijska pjevačica italijanskog porijekla Gabrilela Cilmi koja je svjetsku slavu stekla zahvaljujući hitu “Sweet About Me”.

Nakon njih priliku da se druže sa fanovima u glavnom gradu Crne Gore imaće Artan Lili.

Festival će zatvoriti britanski elektro pop bend Kosheen i podsjetiti publiku na hitove poput “Hide U”, “Guilty”, “Overkill”, “Catch”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor