Search
Close this search box.

Euromost: Odluka Vlade da podrži UCG jasno govori da njih mladi na sjeveru ne interesuju

– Odluka Vlade Crne Gore sa kojom su danas podržali Univerzitet Crne Gore za gašenje Pravnog fakluteta u Bijelom Polju, šalje jasnu poruku, ne samo mladima sa sjevera, već svim građanima na sjeveru, da samo mogu preko ulice i masovnih protesta da se bore za ravnopravni status i svoja prava, naravno poštujući Zakon i Ustav naše države, navodi se u reagovanju NVO ,,Euromost”.

Pravni faklutet bijelo polje.jpg/ Euromost
Pravni faklutet bijelo polje.jpg/ Euromost

,,Ovdje se ne radi, o kako navode pojedini članovi Vlade, da žele ispoštovati principe Univerziteta – to je laž, već principe pojedinih profesora, koji su dio njihovih političkih partija i koji ne žele dolaziti sjeveru, jer ih ne interesuju ni mladi ni sjever, jer nemaju interesa od njih. Samo ih interesuju, kada im zatrebaju  glasovi građana sa sjevera Crne Gore..” – dodaje se.

– Građani sa sjevera moraju znati, da ne mogu očekivati bilo šta od pojedinih političkih aktera ili partija koje sjever interesuje samo kad su izbori, navodi NVO ,,Euromost”. Takođe, da će im donijeti bolje sjutra i da će ih smatrati ravnopravnima sa ostalim građanima u našoj državi, zato ih pozivamo da ne odustaju da nastave borbu za svoju djecu, mladi za svoju budućnost, a stari za svoje dostojanstvo, navodi se u saopštenju koje je dostavila NVO ,,Euromost”.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor