Search
Close this search box.

Ekipe na terenu, evakuisane zgrade (FOTO)

Nakon što su jutros, zbog dojave o postavljenoj bombi, evakuisani đaci Osnovna škola ” Bošković Buha”, kasnije je, nastava prekinuta i u OŠ “Salko Aljković”.

Foto: pvportal.me
Foto: pvportal.me

Poslije 10 sati nastava je prekinuta u Srednjoj stručnoj školi i gimnaziji “Tanasije Pejatović”, negdje oko 11, nakon što je završena prva smjena, i u OŠ “Ristan Pavlović”.

Inače pljevaljske škole nisu obuhvaćene prijetnjom o bombaškom napadu, što je jasno naznačeno u izvještajima svih medija u Crnoj Gori, ali je uslijedila reakcija roditelja koji su, zvali školu i tražili prekid nastave, prenosi portal iz ove opštine.

Iz OŠ “Ristan Pavlović” nakon što je prekinuta nastava obratili su se roditeljima porukom u kojoj se između ostalog navodi da u ovoj školi neće biti popodnevne nastave.

Kalo sada stoje stvari popodnevna nastava u svim školama u Pljevljima neće biti održana.

”Policija će se oglasiti saopštenjem, ali smo ubeđeni da u će teško naći bombu u bilo kojoj školi u Pljevljima, ne samo zbog toga što su škole pokrivene video nadzorom, već zbog niza drugih razloga. Ono što je sigurno djeca i nastavnici moraće nadoknaditi izgubljene časove.”

Naime, zbog dojave o postavljenoj bombi, oko 11 sati evakusani su zaposleni iz zgrade Opština Pljevlja. Zaposleni i stranke koje su se zadesile u zgradi mirno su bez panike napustili zgradu Opštine….

Naime, evakuisana je i zgrada Opštine u Bijelom Polju, a i oglasili su se tim povodom.

Foto: J.Ć. Evakuisana zgrada Opštine u Bijelom Polju
Foto: J.Ć.Evakuisana zgrada Opštine u Bijelom Polju

Oglasili se iz Opštine Bijelo Polje o dojavi postavljene eksplozivne naprave

Iz stanice policije u Petnjici su kazali da nakon što su evakuisani učenici i upošljenici, izvršeni su višesatni detaljni pregledi školskih prostorija. Međutim, kako tvrde, nakon detaljnih pregleda nikakvi eksplozivni materijali nijesu pronađeni.

Foto: E.B. Dojava o bombama u Petnjici
Foto: E.B. Dojava o bombama u Petnjici

U 8:30 sati stigao je mail na adresi lokalne samouprave u Mojkovcu da je u zgradi postavljena eksplozivna naprava. Policija je blokirala sve prilaze u okolini zgrade. Uviđaj je u toku, saopštili su na portalu iz te Opštine.

Foto: Portal Mojkovac
Foto: Portal Mojkovac
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor