Search
Close this search box.

Džoni Dep i Džef Bek će izdati zajednički album

Čuveni glumac Džoni Dep izjavio je da će zajedno sa britanskim rok muzičarem Džefom Bekom 15. jula izdati album “18”.

foto: Beta/AP
foto: Beta/AP

Album sa 13 pjesama u velikoj mjeri predstavlja obrade pjesama “Bič bojza” (Beach Boys), Marvina Geja (Gaye) i grupe “Velvet andergraund” (Velvet Underground), navodi se u zajedničkom saopštenju Depa i Beka.

Na albumu će biti dvije pjesme koje je napisao glumac – “This is a Song for Miss Hedy Lamarr” i “Sad Motherfuckin’ Parade”.

Dep (59) i Bek (77) su se upoznali 2016. godine i postali su prijatelji pošto dijele ljubav prema automobilima i gitarama.

“Kada smo Džoni i ja počeli da sviramo zajedno, to je podstaklo naš duh iz mladosti i kreativnost. Šalili smo se da se ponovo osjećamo kao da imamo 18 godina i tako je nastao naslov albuma – 18”, rekao je britanski muzičar.

“Njeverovatna mi je čast da sviram i pišem muziku sa Džefom, jednim od najvećih, kojeg sada imam privilegiju da zovem svojim bratom”, rekao je glumac koji je trenutno specijalni gost turneje Beka po Evropi.

Dep je i ranije imao avanture u muzici. Glumac je više od deset godina bio gost grupe “Holivud vempajers” (Hollywood Vampires), benda kojeg su osnovali poznati muzičari Alis Kuper (Alice Cooper) i Džo Peri (Joe Perry).

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor