Search
Close this search box.

Drugoligaš dobija novi stadion

Fudbalski klub Igalo 1929 nastavlja da uz značajnu podršku Opštine Herceg Novi izgrađuje i obnavlja infrastrukturu, pa je tako na red došla i rekonstrukcija glavnog i pomoćnog terena na „Solilima“, fudbalskog kluba koji ima tradiciju dugu više od devet decenija.

Nova uprava Fudbalskog kluba Igalo 1929 na čelu sa predsjednikom kluba gospodinom Zoranom Krivokapićem, najavila je za ovu godinu znatna ulaganja u rekonstrukciju glavnog i pomoćnog terena što će i te kako obradovati aktivne sportiste, rekreativce i vjerne navijače.

Predsjednik Opštine Herceg Novi gospodin Stevan Katić sa saradnicima je zajedno sa direktorom Uprave javnih radova gospodinom Borom Lučićem i gospodinom Slavkom Simunovićem posjetio Fudbalski klub Igalo 1929 gdje su ga dočekali igrači, stručni štab, UO FK Igala 1929 na čelu sa predsjednikom gospodinom Zoranom Krivokapićem.

Tema posjete je izgradnja novog gradskog fudbalskog stadiona na „Solilima“, koje bi uključivalo i rekonstrukciju postojećih fudbalskih terena.

Simunović kao jedan od najvećih stručnjaka za izgradnju fudbalskih terena koji se ovim poslom bavi preko 20 godina i sarađuje sa najvećim klubovima na svijetu je predočio prednosti najnovije generacije vještačke trave sertifikovane od strane FIFA i prednosti hibridne trave koja se ugrađuje na glavne stadione svih velikana ovoga sporta.

Pored obilaska samog stadiona i razmatranja načina uređenja terena i buduće tribine novog stadiona, obiđene su i druge lokacije gdje bi se mogli izgraditi tereni sa vjestačkom travom jer je namjera Opštine Herceg Novi da pozicionira naš grad kao sportski centar za zimske pripreme fudbalskih klubova.

Uprava kluba je, po svemu sudeći, sa velikim elanom krenula u ostvarivanje projekta podizanja Fudbalskog kluba Igalo 1929 na viši nivo u svim segmentima, ne samo poboljšanjem uslova za rad nego i jačanjem kadrovskog sastava ekipe.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor