„ĐOKOVIĆ NIJE ANTIVAKSER“: Oglasio se doktor koji je izliječio Novaka

NOVAK Đoković i kada ne igra o njemu se piše više negoli o momcima koji jure trofej u Melburnu.

Australijanci sada žale što se sve završilo tako sa Novakom, a da su pogriješili kaže i doktor Igor Četojević.

– To je politika. Čista politika – odmah je istakao Četojević.

Podsjećanja radi, da nije bilo doktora Igora Četojevića, pitanje je da li bismo danas pričali o Novaku Đokoviću kao najboljem teniseru svih vremena.

Čuveni doktor je 2010. izbacio iz Đokovićeve ishrane gluten, na taj način eliminisao alergije koje su mu stvarale probleme i Novak se razvio u nevjerovatnu mašinu za pobjeđivanje.

– Novak nije antivakser, kao što tvrde u vijestima. Đoković se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za te pacove iz vlade. On odlično vidi širu sliku, vrlo jasno – kaže za kiparske medije Četojević, čovjek koji dugo živi u Limasolu i bio je član stručnog štaba najboljeg tenisera svijeta

Četojević je žestoko osudio vladu Australije i stao na stranu Đokovića.

– Samo su tražili izgovor za sve svoje greške. Novak je bio dobio vizu, imao status medicinskog izuzeća, a igra političara je bila da iskoriste slavnog sportistu poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neuspjehe. Đoković je, tobože, došao u Australiju da širi kovid, a ko je onda kriv za dvije godine neuspjele borbe sa virusom.

Na pitanje zar ne bi bilo lakše da se Novak vakcinisao, Četojević prvo ističe da ne zna da li je to uradio jer ima pravo da se o tome ne izjašnjava.

– Đoković zna da postoji mogućnost da ošteti svoje zdravlje i njegova karijera bi bila u opasnosti da se vakcinisao. Sve više vakcinisanih ljudi ima probleme, redovno ih viđam u mojoj ordinaciji.

Četojević se slaže da ne mora svako da mu vjeruje i u razgovor vraća Đokovića.

– Sloboda izbora. Niko nema pravo da vam zavrće ruku da biste bili zdravi i srećni. Za to se Đoković zalaže – objašnjava doktor zašto Novak smeta nekim političkim krugovima.

Četojević ima savjet za Novaka kako da izađe jači iz ove borbe.

– Jednom sam mu poklonio knjigu u kojoj su četiri preporuke za život. Mislim da bi sada mogao da iskoristi jednu. Ne shvataj ništa lično.

izvor.novosti.rs

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor