Search
Close this search box.

Denis Pupović iz Plava spasio čovjeka sa šina metroa u Njujorku

Denis Pupović iz Plava svoju hrabrost pokazao je kod metroa u Njujorku kada je rizikovao život da bi spasio čovjeka koji je pao na šine i spriječio da ga udari voz koji je dolazio.
Foto: beraneonline.me
Foto: beraneonline.me
Denis Pupović je za NBC kazao da nije bilo vremena za oklijevanje, imao je, kaže, sreću da je bio tu da ovom čovjeku spasi život, ne znajući, dodaje, kako je čovjek tačno završio na šinama. Na internetu je viralan video snimak gdje Pupović iz Plava i njegov kolega Eamon Keri na stanici Tajm Skver priskaču u pomoć čovjeku koji je bio na šinama i koji je bio u ogromnoj opasnosti jer je voz mogao da naiđe.
Prema riječima Eamon Keri, koji, kazao je, nije znao šta se dešava, otkriva da Denis nije oklijevao, kao i da je proteklo bez razgovora dodajući da je sljedeće čega se sjeća jeste to kako su bili na šinama da izvuku ovog tipa. Jedino što je mislio, saopštio je, jeste da je to ispravna stvar. Kazali su da ne žele da ih nazivaju herojima jer su samo primijetili ono što je ispred njih, te da se nijesu dvoumili jer nisu imali vremena za oklijevanje.
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor