Search
Close this search box.

Danilović: Dali prostor da Đukanović ponovo nadigra sve

“Kada već prekjuče poslanici GP URA nijesu htjeli da daju potpise nego samo vokalnu interpretaciju istih, pitam zašto smo onda juče poslali potpise? Time smo samo dokazali da su potpisi važni, a tvrdili smo suprotno”

Predsjednik Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović kazao je da “osjeća gorčinu” što je predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću “svjesno” dat prostor “da ponovo nadigra sve”

Danilović je naveo da je nakon prekjučerašnjeg sastanka “naše većine” rekao “da osjećam gorčinu zbog silnih ucjena i da bih volio da smo se dogovorili koji dan prije”.

“Manipulacija, neiskrenost, dvoličnost, lažna zabrinutost, primitivno lukavstvo, to su maniri nekih s kojima smo pregovarali. Nije mi bilo teško da prepoznam namjere i te podle poteze koji će nas dovesti do ovog neslavnog “kraja”. Nije to politika, dragi moji, nego odvaratno političko piljarenje koje je kod nas još uvijek na cijeni. Reći to, međutim, prekjuče i sasuti im sve u lice na konferenciji za štampu značilo je biti krivac za nepostizanje dogovora, što je najmanje bitno, nego i sahraniti poslednju nadu za sve one koji su vjerovali da su se “pobjednici” dogovorili. Onaj koji saopštava loše vijesti, govorio makar sve suštu istinu, bude razapet jer istina boli”, naveo je Danilović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor