Search
Close this search box.

”Crna Gora ne može sebi dozvoliti luksuz da izgubi više ijedan ljudski život”

Na drugu godišnjicu smrti prvog pacijenta od korona virusa u Crnoj Gori Socijalistička narodna partija Crne Gore izražava duboki pijetet i poštovanje prema svima preminulima od ove opake bolesti, koja je u jednom momentu zaustavila čitav svijet – navodi se u izjavi mr Marije Radinović, potpredsjednice Odbora SNP Glavnog grada Podgorica.

Marija Radinović 2.jpg
Marija Radinović 2.jpg

Nažalost, prema njenim riječima – 2696 naših sugrađana izgubilo je bitku sa korona virusom, a još hiljade ljudi su osjetile svu težinu posledica koje ona nosi sa sobom.

Zahvaljujući nadčovječanskim naporima medicinskog osoblja, kako je kazala Radinović, spriječeni su još gori bilansi i ovim putem iskazali su zahvalnost svakom doktoru, medicinskoj sestri, tehničaru i nemedicinskom osoblju koji nisu, dodala je, žalili truda da pomognu u očuvanju ljudskih života. Takođe, iskazali su i saučešće i saosjećanje porodicama svih žrtava kovida 19.

Srećom, pandemija je ovih dana ušla u mirnije tokove, kazala je ona – što daje nadu da se približava njen kraj. Ipak, Radinović je saopštila da pozivaju građane da ostanu oprezni jer je, dodaje – u pitanju nepredvidiva bolest koja je više puta iznenadila.

Crna Gora ne može sebi dozvoliti luksuz da izgubi više ijedan ljudski život, a to je ono najvrednije što imamo i za šta se moramo boriti svim snagama – napisala je mr Marija Radinović u svom saopštenju.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor