Crna Gora – Island: „Lavovi“ žele da se bore do kraja

Kakav god ishod da bude, reprezentacija je u Mađarskoj pokazala mnogo, već ostvarila tri trijumfa, natjerala velike ekipe da zaziru od nje, a talentom i potencijalom nagovijestila još bolje dane.

U sastavu Crne Gore danas je ponovo Božo Anđelić, koji je meč sa Francuzima propustio zbog povrede. Van tima je Vasilije Kaluđerović.

U ekipu Islanda vratili su se kapiten Aron Palmarson, Bjarki Mar Elison i Elvar Jonson, koji su se oporavili od koronavirusa.

Crnogorski rukometaši od 15 i 30 igraju sa Islandom posljednji meč 2. faze Evropskog prvenstva.

Za „lavove“ je to šansa da nezaboravni šampionat završe na način o kome su mogli samo da maštaju – ako pobijede Islanđane igraće, najvjerovatnije, za peto mjesto u Evropi, koje bi im donijelo direktan plasman na naredno prvenstvo svijeta.

Kakav god ishod da bude, reprezentacija je u Mađarskoj pokazala mnogo, već ostvarila tri trijumfa, natjerala velike ekipe da zaziru od nje, a talentom i potencijalom nagovijestila još bolje dane.

Pritom, uspjeh nacionalnog tima je još veći, kada se uzme u obzir u kakvom je stanju klupski rukomet, u kakvom su stanju klubovi, koliko novca i kakve uslove imaju i stvaraju.

U Crnoj Gori ima samo – talenata.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor