CG korača krupnim koracima naprijed

Ministar odrzivog razvoja i turizma Pavle Radulovic obišao je tri novootvorena hotela sa pet zvjezdica na crnogorskom primorju, ocjenjujući da hoteli visoke kategorije Crnu Goru pozicioniraju kao destinaciju koja je okrenuta ka elitnom turizmu.

Foto:screenshoot

Ministar Radulović je obišao hotele “Lazuro hotel &Marina” u Meljinama, “Melia Budva Petrovac” i Hotel “La Perla” u Tivtu.

„Otvaranje pojedinih hotela potpuno smo nepravedno zapostavili zbog gužve u špicu sezone. Ovi hoteli sa ukupno 250 soba i 250 radnika jesu zapravo pokazatelj modernizacije turističke sezone u Crnoj Gori. Ne tako davno samo 2012. bilo je ukupno pet hotela sa pet zvjezdica u Crnoj Gori, danas je taj broj skočio na 19. Zaista koračamo krupnim koracima naprijed“, saopštio je Radulović.

„Modernizujemo ponudu, ponosan sam što smo ove godine ispunili sve planove koje smo zacrtali. Sezonu koja je trajala tri mjeseca proširili smo na puni kapacitet od šest mjeseci. Veći broj turista raspoređeno je na šest mjeseci sa mnogo manjim gužvama, sve nas to raduje“ rekao je Radulović.

 

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor