Search
Close this search box.

Bulatovića sumnjiče za nezakonito zapošljavanje

Predsjednik Opštine Kolašina Milosav Bulatović 22. januara naći će se pred sutkinjom Višeg suda Suzanom Mugošom, zbog sumnje da je počinio krivično djelo – zloupotreba službenog položaja, saznaje nezvanično TVCG.

Predsjednik Opštine Kolašina Milosav Bulatović

On boravi u svojoj porodičnoj kući, kaže da se osjeća dobro i da nema simptoma koji bi upućivali na zaraženost virusom.

“Moje zdravstveno stanje je nepromijenjeno, osjećam se dobro kao i prethodnih dana. Obavljeno je testiranje i čekamo rezultate. Vjerujem da će biti sve u najboljem redu” kazao je on.

Bulatović je objasnio da je 10 juna, sa svojih pet saradnika, održao radni sastanak kojem je prisustvovala i osoba kojoj je potvrđeno da je pozitivna na virus korona.

“Radilo se o uobičajenom radnom sastanku na kojem sam ja i mojih pet saradnika ostavarili kontakt sa tom ličnošću. Niko od nas prethodnih osam dana nije imamo nikakvih problema. Čim smo dobili informaciju da je osoba koja je bila prisutna na sastanku zaražena, sproveli smo sve mjere koje traži zdravstvena struka. Svi smo u samoizolaciji i čekamo rezultate testiranja’’, kazao je Bulatović.

On je dodao da je rad lokalne uprave i opštinskih sekretarijata i službi organizovan punim kapacitetom, one koji su u samoizolaciji mijenjaju njihovi saradnici tako da je Opština i dalje servis građanima i privredi.

“O rezultatima testiranja, javnost će biti blagovremeno obaviještena. Nema razloga ni za kakvu paniku i glasine. I ovoga puta naš najbolji saveznik će biti zdravstvena struka, disciplina i odgovornost kao i pravovremeno informisanje građana o svim detaljima”, saopštili su iz Bulatovićevog kabineta

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor