Search
Close this search box.

Bjelopoljska opozicija napustila današnje zasjedanje lokalnog parlamenta

Na današnjem vandrednom zasjedanju Skupštine, predstavnici opozicije napustili su zasjedanje poslije nešto više od pola sata. Kako su naveli nijesu htjeli da učestvuju u političkoj predstavi DPS- a i politizaciji nečega što su interesi građana Bijelog Polja.

Foto sajt opštine Bijelo Polje

Odbornički klubovi DF, SNP, DNP-UCG, Demokrate su zajedničkog stava da su gospoda iz Dps-a vrlo brzo zaboravili činjenicu da su pune tri decenije nenamjenski trošili novac građana, i da im je priča o projektima služila isključivo u dnevnopolitičke i uskostranačke finansijske i svake druge interese.Odbornici opozicije u Bijelom Polju će naći i načina i mogućnosti da, preko svojih predstavnika u državnoj vlasti, realizuju sve projekte koji su od vitalnog značaja za naš grad.

Na taj način zaustavićemo proces raseljavanja i migracija iz našeg grada, za koji su isključivi krivci – Dps i njihovi politički istomišljenici.

Odbornici Skupštine opštine Bijelo Polje, na današnjoj sjednici usvojili su sa 24 glasa od isto toliko prisutnih, Zaključak kojim se predlaže Skupštini Crne Gore – Odboru za ekonomiju, finansije i budžet da podnese amandman na Predlog Zakona o budžetu Crne Gore za 2021. godinu, kojim bi se planirao veći iznos finansijskih sredstva u kapitalnom budžetu za nastavak realizacije kapitalnih projekata na teritoriji opštine Bijelo Polje (Ski centar Cmiljača i Đalovića pećina i put Srdjevac – Lozna), koji su od suštinskog značaja za razvoj Bijelog Polja i zaustavljanje daljeg iseljavanja stanovništva.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor