Search
Close this search box.

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na sitnije odrone duž klisura i usjeka.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Saobraćaj na magistralnom putu M-6 na dionici Mihajlovica -(Ranče) Pljevlja zbog rekonstrukcije biće obustavljen od od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje – Špiljani zbog radova saobraćaj će biti obustavljen od osam do 11 i od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta.

Zbog sanacije klizišta na magistralnom putu m-3 dionica Šćepan Polje-Nikšić promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Kako je saopšteno, saobraćaj će biti obustavljen prije Plužina u dva termina, od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu R-13 od petlje Mateševo do istoimenog naselja, saobraćaj će zbog rekonstrukcije za sve vrste vozila biti obustavljen od devet do 13 i od 15 do 18 sati.

Na magistralnom putu M-3, dionica Debeli Brijeg-Meljine, u mjestu Topla, zbog sanacije klizišta saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog izgradnje bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-3, dionica Danilovgrad-Podgorica, u toku je rekonstrukcija puta, zbog čega se saobraća naizmjenično jednom trakom na mjestima radova, a mogući su povremeni prekidi saobraćaja ne duži od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1, dionica Mojkovačka ulica, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.

Zbog sanacije regionalnog puta R-13, dionica Mateševo-Kolašin, u zoni Mateševa saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, sa povremenim prekidima ne dužim od 15 minuta.

Iz kompanije CRBC, koja izvodi pravi auto-put, obavijestili su da je pristup gradilištu dozvoljen samo zaposlenima uz posjedovanje nove propusnice.

“Upozoravaju se svi prisutni na gradilištu auto-puta da tuneli nijesu osvjetljeni i da se u njima vrše građevinski radovi i ispitivanja za potrebe tehničkog prijema”, kaže se u saopštenju.

Navodi se da je do tehničkog prijema auto-puta, ograničenje brzine u tunelima 20 kilometara na sat, dok je ograničenje brzine kretanja na mjestima gdje su radovi završeni 40 km/h.

“Svako prekoračenje brzine će se evidentirati i adekvatno sankcionisati od policije”, kaže se u saopštenju.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor