Search
Close this search box.

AMSCG: Kroz 24 sata osam saobraćajnih nezgoda sa jednom težom povredom

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Foto: kurir.rs
Foto: kurir.rs

Upotreba zimskih guma obavezna je do 1. aprila, na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na to da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani, zbog radova u tunelima u sklopu rekonstrukcije puta, dolaziće do povremenih obustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta a zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, saobraćaj se na mjestu radova obavlja jednom trakom naizmjenično, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-1 Mojkovačka ulica, režim saobraćaja promijenjen je na jednosmjerni, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Zbog radova na magistralnom putu M-3 dionica Danilovgrad-Podgorica, potez Podgorica-Komanski most i izmještanja vodovoda od hotela Maestral do plaže Kamenovo u Budvi, izmijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu radova.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova, jedino je dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

U Crnoj Gori u posljednja 24 sata dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže povrijeđena, javlja MINA.

Policija je saopštila da se u Podgorici dogodilo šest nezgoda, a po jedna u Nikšiću i Pljevljima.

Izdato je 265 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeta 181 prekršajna prijava.

Policija je oduzela tri para registarskih tablica.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor