„Ajkule“ zadivile cijelu Evropu

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore naučila nas je kako je, kada postoje velika želja, veliko srce i velika ljubav prema reprezentativnom dresu moguće pobijediti čak i onda kada je vjera u pobjedu poljuljana, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić.

Foto: wpolo.me Foto: wpolo.me

Bečić je čestitao vaterpolo reprezentaciji Crne Gore  na odličnoj utakmici za treće mjesto i osvajanju bronze na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj.

„Vaterpolo reprezentacija Crne Gore naučila nas je kako je, kada postoje velika želja, veliko srce i velika ljubav prema reprezentativnom dresu moguće pobijediti čak i onda kada je vjera u pobjedu poljuljana“, navodi Bečić u čestitki.

Bečić je siguran da su povratak sa minus četiri razlike na poluvremenu i pobjeda nad reprezentacijom Mađarske zadivili cijelu Evropu.

„U želji da nastave sa srčanim borbama u bazenu i da nas obraduju brojnim novim odličjima, vaterpolo reprezentativcima Crne Gore još jednom, srdačno, čestitam na osvajanju bronze u Mađarskoj“, zaključio je Bečić.

Jokić: Bronza vrijedna zlata

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je u ime SNP CG i u svoje lično ime bronzanu medalju vaterpolo reprezentaciji Crne Gore, koju su osvojili na evropskom prvenstvu u Budimpešti.

„Momci, svaka vam čast na hrabrosti, umješnosti i požrtvovanosti. Svaki dobar glas lijek je za dušu naših građana koji se u ovim teškim vremenima rijetko čemu imaju radovati. A bronzana medalja koju ste nam donijeli vrijedi zlata jer znamo koliko ste skromni i veliki“, naveo je Joković u čestitki.

Joković im je poželio puno uspjeha i medalja u narednom periodu.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor