Search
Close this search box.

Adaptirati se za novo takmičenje i nove protivnike

Fudbaleri Arsenala vrijedno treniraju, pripremajući se da po prvi put nastupe u prvoj ligi. Šef stručnog štaba Radisav Dragićević za Radio Tivat kaže da je Prva liga veliki izazov.

“Radimo na fizičkoj pripremi. Nije lako momcima po ovom suncu, ali njiho najveći izazov je nastupanje u najjačoj konkurenciji. Siguran sam da će taj motiv prevagnuti. Ostvarili smo taj istorijski uspjeh i po prvi put se Arsenal plasirao u elitu. Imamo dobru atmosferu i nadamo se dobrim rezultatima i u Prvoj ligi. Ako iskoristimo taj momentum i nadogradimo neće biti problema. Moramo se što prije adapritari na nove uslove takmičenja i nove protivnike. Pokušaćemo da pronađemo dva tri pojačanja koja će nadograditi našu igru. U fudbalu uvijek dolaze i problemi. ostali smo bez dva talentovana golmana koji su dobili inostrane aranžmane. To je atraktivno i pohvalno i za njih i za Arsenal, a sa druge strane problem za nas” – kaže Dragićević.

Na pitanje kako se osjećao na veličanstvenom dočeku novog prvoligaša na Pinama Dragićević kaže:

“Dugo sam u fudbalu ali onakav doček nisam doživio. To je bilo nestvarno. Ja sam prošao puno toga u fudbalu i kao igrač i kao fudbaler, ali ono što se desilo u Tivtu to je i za region nestvarno. To što su Tivćani priredili je malo reći za pohvalu. Ne samo pohvalan doček, nego iskreni izrazi oduševljenja kod navijača. Jedan događaj za nezaborav, za pamćenje, za arhivu” – ističe Dragićević.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor