Abazović sa predstavnicima kompanije Lidl: Crna Gora se raduje otvaranju ovakvog trgovačkog brenda

Predsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović razgovarao je danas sa predstavnicima kompanije Lidl u Crnoj Gori i Nj. E. njemačkim ambasadorom u Crnoj Gori, dr Robertom Veberom.

gov.me
gov.me

Poželivši dobrodošlicu njemačkoj kompaniji, premijer Abazović je istakao da se Crna Gora raduje otvaranju jednog ovakvog trgovačkog brenda u Crnoj Gori – koji će umnogome podspješiti privredni razvoj naše države i dodatno valorizovati prirodne potencijale naše države, saopšteno je iz kabineta predsjednika Vlade Crne Gore. U tom smislu, predsjednik Vlade Abazović je naveo da su predvidivost poslovnog ambijenta i prema njegovim riječima, dobra poslovna klima koju kreira Vlada – presudan faktor za nove investicije.

Abazović: „Investicija Lidl-a i otvaranje prodajnih objekata stvoriće šansu za zapošljavanje velikog broja građana, a proizvodi domaćih privrednika dobiće priliku da se nađu na rafovima. Vlada će uvijek biti partner kredibilnim stranim investitorima koji su spremni da ulažu u našu državu. Zato ste dobrodošli u Crnu Goru“, istakao je predsjednik Vlade Crne Gore Abazović.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor