Abazović čestitao Dan Opštine Šavnik: Uvjeren sam da ćemo odgovornom politikom oživjeti šavnički kraj

Sjećajući se važnog datuma u istoriji Šavnika, a zagledan u izuzetnu perspektivu grada koji posjeduje netaknuti prirodni potencijal, predsjedniku Opštine Jugoslavu Jakiću, predsjednici Skupštine Opštine Šavnik Nadeždi Kotlici, odbornicima i svim građankama i građanima čestitam Dan Opštine, kazao je premijer, Dritan Abazović. 

Kako je istakao, uvjeren sam da ćemo odgovornom politikom, progresivnim i vizionarskim pristupom i zajedničkim snagama uspjeti da oživimo šavnički kraj koji to, po svemu, zaslužuje. U prilog tome govore nam interesovanja stranih investitora za ulaganje u energetiku, zasnovanu na zelenoj energiji, sa kojima vodimo konkretne razgovore o izgradnji vjetroelektrane u Opštini Šavnik.

“Jasno je da Opština Šavnik posjeduje sve preference koje su potrebne za razvoj i ostvarenje održivih, zelenih projekata koji predstavljaju budućnost naše države.

Još jednom, u duhu odlučnosti i nepokolebljivosti na koje nas podsjeća ovaj Dan, čestitam vam praznik i očekujem da sa odlučnošću i zajedništvom nastavimo da gradimo i jačamo državu Crnu Goru i njenu ekonomiju”, naveo je Abazović u čestitki.

izvor: cdm

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor