Zvijezda serije Seks i grad usvojila još jedno dijete

Iako je odlučila da bude sama u životu, holivudsku glumicu Kristin Dejvis (53) to nije spriječilo da se ostvari u ulozi majke. Prije sedam godina usvojila je djevojčicu Gemu Rouz, a sada je u njihovu porodicu, kako je novinar Mark Malkin na svom Fejsbuk profilu objavio ovu informaciju, glumica usvojila i dječaka.

“Sada je dvostruko blagoslovljena! Čestitam!”, napisao je Malkin.

Kristin Dejvis oduvijek je govorila da je njen majčinski instink zaista jak i da je želja za usvajanjem djece oduvijek bio prisutan, više nego želja za pratnerom. Međutim, zvijezda serije “Seks i grad” nije zamišljala da je to toliko težak i složen proces.

“Kada prvi put usvojiš dijete, kažu ti da se prema njemu ophodiš kao da si bebisiterka, a ne majka, jer postoji period predomišljanja. Ovaj prag, tačnije vrijeme, u svakoj državi je drugačije, ali u Kaliforniji, rok za “vraćanje djeteta” je 48 sati. Stoga, žena se veoma trudi da se ponaša kao dadilja, ipak znajući da je to totalno nemoguće”, otkrila je glumica u intervjuu koji je 2012. godine dala Andersonu Kuperu.

O podizanju djeteta druge boje kože, prvi je puta progovorila 2016. godine, rekavši da je mislila da zna sve o svojim bjelačkim privilegijama. Međutim, poslije usvajanja djeteta tamne kože shvatila je koliko ljudi imaju loš poriv protiv djeteta druge boje kože.

“To me plaši. Uvijek joj govorim – tvoje kovrdže su predivne, tvoja tamna koža je predivna. Ti si prelijepa i imaš moć. Ti si boginja”.

Izvor: Cdm.me
NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor