Search
Close this search box.

Zverev ljut nakon poraza od Alkarasa

Kritikovao ATP zbog rasporeda svojih mečeva u Madridu

Aleksandar Zverev žestoko je kritikovao organizaciju profesionalnih tenisera ATP, nakon poraza 6:3, 6:1 u finalu mastersa u Madridu od Karlosa Alkarasa.

Olimpijski šampion, kontroverzni njemački teniser, u polufinalu protiv Cicipasa počeo je duel sat prije ponoći. U četvrtfinalu protiv Ože-Alijasima igrao je takođe do kasno u noć… Finale je bilo na programu u nedjelju u predvečernjim satima.

Prvo, moram da kažem da je Karlos igrao fantastično u finalu, tu nema dileme. Za mene je trenutno najbolji na svijetu. Sa druge strane, ovo što je uradila ATP organizacija sa rasporedom mečeva je sramota. Nakon četvrtfinala u krevetu sam bio tek oko 4.30 časova poslije ponoći. A nakon polufinala sam legao tek u 5.20 ujutru! To nije normalno u svijetu vrhunskih sporista. Jedan turnir masters nivoa zaslužuje više, mi igrači zaslužujemo više, publika takođe, da vidi svježe tenisere u top-formi – rekao je Zverev.

Istakao je da i svjež i naspavan teško da bi mogao da pobijedi Alkarasa trenutno, ali da razočaran u organizaciju napušta masters u Madridu.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor