Zbog krađa i oduzimanja vozila uhapšene četiri osobe

Barska policija je krivično procesuirala četiri lica zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta. Zbog kraća i oduzimanja vozila uhapšeni su A.M. (35) i E.A. (37) i A.B. (19) iz Bara i A.E.O.(21) iz Maroka.

A.M. se, prema navodima Uprave policije, tereti za krivično djelo teška krađa koje je, kako se sumnja, izvršio na način što je na parking prostoru u Makedonskom naselju, u kasnim noćnim satima, uz upotrebu podesnog sredstva, otvorio putničko motorno vozilo odakle je otuđio građevinski alat.

„Za krivično djelo oduzimanje vozila se sumnjiči E.A. koji je, kako se sumnja, na jednom parking prostoru nasilno otvorio staklo na vozilu, zatim bez ključeva, uz pomoć provodnika elektro-instalacije vozila stavio u pogon vozilo, odvezao se na određeno mjesto s namjerom da ga prikrije, gdje je vozilo i parkirao. Brzim i efikasnim operativnim radom barske policije izvršilac i vozilo su pronađeni, a E.A. lišen slobode i sproveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu“, naglšavaju u saopštenju policije.

Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv A.E.O. iz Maroka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je, koristeći nepažnju oštećene, sa plaže u Baru, otuđio torbu u kojoj su se nalazila lična dokumenta, novac i mobilni telefon.

Zbog krivičnog djela krađa podnijeta krivična prijava protiv A.B. (19) iz Bara, koji se, kako se sumnja, na parking prostoru u Makedonskom naselju u Baru, u kasnim noćnim satima iz prtljažnika otključanog vozila otuđio dva štapa za pecanje sa mašinicama.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor