Zbog krađa i oduzimanja vozila u Baru krivično će odgovarati četiri osobe

„Za krivično djelo oduzimanje vozila se sumnjiči E.A. (37) iz Bara. On je ovo djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, na jednom parking prostoru nasilno otvorio staklo na vozilu, zatim bez ključeva, uz pomoć provodnika elektro-instalacije vozila stavio u pogon putničko motorno vozilo“.

Barska policija je krivično privela je četiri osobe zbog različitih krađa koja su se desila u tom gradu, saopšteno je iz Uprave policije.

„Slobode je lišen A.M. (35) iz Bara koji se tereti za krivično djelo teška krađa koje je, kako se sumnja, izvršio na način što je na parking prostoru u Makedonskom naselju, u kasnim noćnim satima, uz upotrebu podesnog sredstva, otvorio putničko motorno vozilo odakle je otuđio građevinski alat“, navodi se u saopštenju,

Priveden je i E.A. (37) zbog krađe kola.

„Za krivično djelo oduzimanje vozila se sumnjiči E.A. (37) iz Bara. On je ovo djelo izvršio na način što je, kako se sumnja, na jednom parking prostoru nasilno otvorio staklo na vozilu, zatim bez ključeva, uz pomoć provodnika elektro-instalacije vozila stavio u pogon putničko motorno vozilo, kojim se odvezao na određeno mjesto s namjerom da ga prikrije, gdje je vozilo parkirao. Brzim i efikasnim operativnim radom barske policije izvršilac i vozilo su pronađeni, E.A. je lišen slobode i sproveden nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu“, navodi se u saopštenju UP.

Krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv A.E.O. (21) iz Maroka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je, koristeći nepažnju oštećene, sa plaže u Baru, otuđio torbu u kojoj su se nalazila lična dokumenta, novac i mobilni telefon.

Takođe je zbog krivičnog djela krađa podnijeta krivična prijava protiv A.B. (19) iz Bara, koji se, kako se sumnja, na parking prostoru u Makedonskom naselju u Baru, u kasnim noćnim satima iz prtljažnika otključanog vozila otuđio dva štapa za pecanje sa mašinicama.

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor