Zbog droge i oružja uhapšene dvije osobe

Podgorička policija uhapsila je M.M. iz glavnog grada, jer je kod njega pretresom pronađen heroin i dijelovi oružja.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozvnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga slobode je lišen M.M. (33) iz Podgorice.

„Prilikom sprovođenja službenih radnji od strane policije, M.M. se dao u bjekstvo i pokušao da uništi pakovanje u kojem se nalazila droga heroin težine oko 67 grama, a koja je kasnije izuzeta od strane policijskih službenika“, saopštila je policija.

Po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres stana koji koristi M.M. a gdje su pripadnci policije pronašli pakovanje sa opojnom drogom heroin, rasuti heroin po stolu, vagu za precizno mjerenje, okvir za pištolj, municiju, dva mobilna telefona i 320 eura.

M.M. je uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu.

Kotorska policija uhapsila je juče uhapsila S.V. (45) iz Kotora, nakon što su po nalogu sudije za istragu izvršili pretres kuće i prostorija koje koristi u naselju Radanovići, pri čemu su pronašli opojnu drogu i oružje u ilegalnom posjedu.

„Policijski službenici su pronašli i oduzeli manju količinu opojne droge metadon – u tečnom stanju, lovačku pušku u ilegalnom posjedu i sedam komada municije“, navodi se u saopštenju policije.

Izvor:RTCG

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor