Završen muzički spektakl kraj jezera

Uz neumornu publiku, autentične izvođače i besprekornu organizaciju proteklo je i posljednje veče ovogodišnjeg, osmog festivala na Krupcu- Lake festa,  piše portal Onogošt.

Zadatak da zagriju publiku, ali i atmosferu imali su Bubnjivi – Ivan Ivanović, kantautor iz Podgorice, zatim sarajevski bendi Helem Nejse, kao i makedonski Vlatko Stefanovski trio.

Ipak pravi „vatromet“ je nastupio kada su binu zauzeli nikšićki pankeri DST, a tokom izvođenja pjesme „Vatra“, kao i uvijek, sva publika je skakala u istom ritmu, pjevajući dobro poznate stihove.

Zatim je uslijedio nastup hip-hop muzičara iz Paraćina, Marčela. On je tokom jednosatne svirke izveo brojne hitove kao što su Pegla, Laž, Muk, Baba, Podzemlje, Tunel, a publika ga je vjerno pratila.

Popularni reper se našalio da je ova svirka bila „popravni“ za prethodnu, kada zbog okolnosti nijesu uspjeli da zasviraju kraj jezera

.„Šta se nas tiče, mi smo se večeras proveli prekrasno. Ima tih festivala koji možda nisu najveći, ali su daleko intimniji i možda baš zato na svoj način ljepši. Sve ima svoje i vrlo je prijatno ovdje biti“, zadovoljno je istakao.

Svirka se nastavila do sitnih sati sa The Prodigy tribute-om i autorskim punk – blues bendom iz Sinja, M.O.R.T.-om, koji je zatvorio ovogodišnji festival.

Podsjetimo, na ovogodišnjem festivalu nastupili su: Rudolf, Barbara Munjas, Orthodox Celts, Perper, Zoster, Ritam nereda, Iskaz, Mind zoo, KBO, Atomsko sklonište, Van Gogh, Goblini, Chiapas – Rage against the machine tribute, Punkreas, Bubnjivi, Helem nejse, Vlatko Stefanovski trio, DST, Marčelo, The Prodigy tribute i M.O.R.T.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor