Vučević govorio o Zvezdi i dolasku Ronalda u Juventus

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević bio je samo jedan od mnogobrojnih eminentnih gostiju na kampu „Košarka bez granica“ u Beogradu.

Kako je sam priznao da više prati fudbal nego košarku, dotakao se aktuelnih tema u svijetu fudbala – Crvene zvezde u Evropi i prelaska Kristijana Ronalda u Juventus.

„Igrati u Evropi dvije godine zaredom je veliki uspjeh za Crvenu zvezdu. Ne samo da smo se vratili nakon silnih eliminacija u ranim rundama, već igramo i lijep fudbal. Vladan Milojević radi odličan posao, mislim da moramo proći Salcburg, ali Liga šampiona je dosta jače takmičenje od Lige Evrope“, smatra Crnogorac u razgovoru za Sportske.net.

Ronaldo u Juveu?

„Ronaldo u Juventusu je najbolja vijest koja mi se desila u posljednjih nekoliko godina… Šalim se, ovo je super stvar jer sam veliki navijač Juventusa, znam da se boje ne poklapaju, ali imaju oni i roze dresove“, našalio se crnogorski košarkaš.

„Meni je Ronaldo među omiljenim igračima, po meni najbolji na svijetu i njegov dolazak je nevjerovatna stvar za Juventus koji je veliki klub a sada je sve na još većem nivou.“

„Godinama je on bio naša noćna mora – prvo u finalu, a onda i u četrvtfinalu prošle godine kada smo bili pokradeni… Nadam se da ću uspjeti da ispratim neku utakmicu uživo“, vjeruje Vučević.

Izvor: AntenaM

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor