Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni i brzi vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa željezničke stanice. Redovan saobraćaj očekuje se i tokom dana.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Unevina, do 15 sati  Rakonje – dio naselja od podvožnjaka do restorana Durmitor. Struju do 18 časova neće imati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih radova niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata nijesu imali intervencija na terenu.

Saobraćaj se obavlja po  pretežno  suvim  kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost po kotlinama na sjeveru zemlje. Iz AMSCG skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke, i vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Promjenljivo oblačno mjestimično kiša, ili pljusak sa grmljavinom. Više izgleda za padavine u zapadnim i sjevernim predjelima. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 12 do 22 stepena.

Izvor:RADIO BIJELO POLJE

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor