Search
Close this search box.

Violeta i Stefan- najromantičnija priča našeg sporta: Sakrio mi je i da će da sudi utakmicu

Sve je bilo iznenada i potpuno neočekivano. U svakom slučaju, ne treba ni da naglašavam koliko sam srećna, kaže Violeta za portal Sportfem

Violeta Lazarević, košarkašica Budućnost Bemaxa, vječno će pamtiti 12. april 2022. – bio je to dan koji je promijenio njen život, u najromantičnijem trenutku ikad viđenom na crnogorskim sportskim terenima.

Violeti je u sred utakmice, dok se spremala da izvodi slobodna bacanja, prišao sudija Stefan Vuković, kleknuo na koljena i zaprosio je.

Rekla je “da”, a dan kasnije još sabira emocije.

– Ne znam ni da opišem kako se osjećam. Sve je bilo iznenada i potpuno neočekivano. U svakom slučaju, ne treba ni da naglašavam koliko sam srećna- kaže Violeta za portal Sportfem.

Bilo je neočekivano i neobično, i veoma romantično.

– Zaista ništa nisam ni slutila. Čak je Stefan i sakrio da će da sudi meč, ništa mi nije rekao. Bila sam i ljuta na njega zbog toga- uz osmjeh kaže 24-godišnja košarkašica.

Ona i Stefan su četiri godine zajedno, a vjeridba je logičan nastavak njihove veze.

– Dan ranije, 11. aprila, bilo je tačno četiri godine naše veze. Jeste se to negdje očekivalo u skorijoj budućnosti, ali ovako, na ovom mjestu i u ovom trenutku zaista ne- istakla je ona.

Košarkaška sezona je završena, sada su druge misli u glavi, ali košarka je, takođe, njen život.

– Mnogo mi znači što imam podršku, što imam sređen život i život van košarke. Mnogo je važno imati nekog ko je uz tebe stalno, i u teškim trenucima, ali i što van sporta postoje interesovanja i lijepi trenuci- ističe Violeta, koja je diplomirana psihološkinja.

Kada je riječ o sportskoj karijeri – rano je, kaže, za planove.

– Ističe mi ugovor sa Budućnošću, vidjećemo šta dalje. Sada je vrijeme za odmor i sabiranje utisaka-  ističe Violeta, napominjući da je sada već minula sezona bila veoma uspješna.

Dodala je da je Budućnost imala jako mlad tim.

– Ostvarile smo odlične rezultate. Veoma sam srećna što sam bila dio ove ekipe. Pokazale smo da kada smo zajedno i kada imamo timski duh talenat i ne mora da bude toliko izražen. Ostaje žal zbog poraza u finalu WABA lige, izmakao nam je trofej, alii male smo mnogo lijepih i velikih pobjeda, čak 15 u nizu, tako da apsolutno možemo da budemo zadovoljne onim što smo uradile- zaključila je Lazarević.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor