Viktoriji za liječenje treba 4.500 eura

S obzirom na to da žive samo od socijalnih primanja, majka nije u mogućnosti da obezbijedi sredstva

Djevojčica Viktorija Đuričković ima pet i po godina i skoro toliko se bori sa epilepsijom koja je izazvala probleme u psihomotornom razvoju. Liječena je u Podgorici, Beogradu, nalazi su slati i za Sloveniju, ali nažalost, bez nekih većih rezultata.

”Stanje se, nažalost, pogoršalo. Viktoriji su dali predlog da liječenje nastavi u Istanbulu što ne podliježe Fondu zdravstva, pa sam kao majka prinuđena da pomoć potražim javnim apelom. Za prve preglede je potrebno oko 4.500 eura i s obzirom na to da živimo samo od socijalnih primanja koje prima Viktorija, nijesmo u mogućnosti da obezbijedimo sredstva. Zasad smo prikupili oko 500 eura”, kazala je Viktorijina majka Aleksandra Perunović.

Istakla je da su joj do sada pomagali NVO “Izvor života”, Zapad Banka, Mitropolija crnogorsko-primorska, Fondacijia Hemiias, porodica i prijatelji i da je svima zahvalna na pomoći.

”Sve dalje mogućnosti smo iscrpili, pa se zato obraćam svim ljudima dobre volje da nam pomognu u skladu sa mogućnostima. Vjerujemo da Viktorija ima šansu za bolje sjutra i da ćemo uspjeti da krene u školu i da se raduje svemu kao svako djete. Zasad ona ne govori i tek ponešto razumije”, kazala je Aleksandra Perunović.

Svi koji žele i mogu da pomognu mogu to da urade uplatom na žiro-račun:

535-0100100619720-54 (Prva banka), na ime Viktorija Đuričković.

Izvor: Vijesti

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor