(Video) Pogledajte kako je 19. ,,Limska regata“ prošla na Limu u Plavu i Beranama

Jučerašnim startom posada u Plavu, na izvorištu Lima,  započela je tradicionalna manifestacija “Limska regata”, koja će, trajati do sjutra, trećeg juna. Po tradiciji, cilj regate je u Prijepolju.

     Foto: sjevercg

Portal sjevercg je, dva dana bio uz raftere i zabilježio sve čari splavarenja na Limu. Ostavit ćemo Vama da se kroz video sami uvjerite, koliko je bitno da se sačuva ova rijeka i kolik je turistički potencijal Lim .

Nakon  jučerašnjeg organizovanog ispraćaja u Plavu,koji je organizovala TO. Plav, posade su sinoć kampovale u Beranama u parku pored Lima, gdje im je obezbijedjen doček koji je organizovala Turistička organizacija iz Berana. Kroz put od Plava do Berana učesnici regate su uživali u splavarenju, a što smo i mi zabilježili.

     Berane, Foto:sjevercg

Nakon kampovanja u Beranama jutros su učesnici regate krenuli prema Tifranu, kojeg je svaka posada bez problema prošla, što smo Vam takodje pripremili da vidite kroz naš video snimak. Nakon Tifrana, učesnici regate su nastavili put prema Bijelom Polju, gdje su iskoristili lijep dan i za kupanje u Limu.

Večeras su svi učesnici stigli u Bijelo Polje, gdje će kampovati i ujutro krenuti za Prijepolje gdje  se završava 19. Limska regata.

Iduće godine je tradicionalna 20. Limska regata, što je razlog da organizatori najavljuju 20 godina obilježavanja ove regate.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor