(Video, Foto)Direkcija za saobraćaj da ne širi deziformacije preko medija o puštanju u saobraćaj magistralni put Bijelo Polje-Prijepolje, takodje, bilo kakvo puštanje ove dionice u saobraćaja dok se ne sanira je rizičan

Ekipa Portala sjevercg, je večeras obišla dionicu  kod graničnog prelaza u mjestu Dobrakovo, gdje se desio odron, nakon što su se velike količine zemlje i kamenja obrušili na magistralni put Bijelo Polje- Prijepolje. Bilo kakvo puštanje ove dionice u saobraćaj dok se ne sanira je rizičan, stijene se još obruvavaju, zašta smo se i sami večeras uvjerili, zbog čega je rizičan i za pješake i još ta dionica nije sanirana, što se vidi i na fotografijama kao i snimku.

Večeras su se na ovom mjestu okupile i ekološke organizacije iz Bijelog Polja, Brodareva i Prijepolja, koje se bore za očuvanje Lima. Oni pozivaju Direkciju za saobraćaj da ne ruče sav otpad u rijeku Lim, da ga zaštite, a ne da ga zatrpavaju i stvaraju probleme na drugim dionicama.

Takodje, pozivaju Direkciju za saobraćaj kao i Ministarstvo unutrašnjih poslova , da se ova dionica ne pušta, dok se ne stvore svi uslovi za siguran i bezbjedan  prolazak, u suprotno će oni biti odgovorni za bilo kakve posljedice.

 Ujedno  pozivaju Direkciju za saobraćaj, da ne šire deziformacije preko medija o puštanju u saobraćaja na ovoj dionici, kao što su to za danas najavili za popodnevne časove, jer se odma stvaraju velike gužve pred granični prelaz.

NOVOSTI

Povezane vijesti vijesti

Reklamni Prostor Prostor